(+40)746.686.696

Az összes termék / Székely Aktív társasjáték

Székely Aktív társasjáték

70.00 RON

A társasjáték célja jobban megismerni és megérteni a székely nyelv logikáját, törvényszerűségét, működését.Elsősorban a székely nyelv- és észjárás területén válhatunk jártassá ennek a játéknak a segítségével. Olyan világba nyerhetünk bepillantást, amely még mindig létező, virágzó, ezáltal is jobban megérthetjük a magyarságnak ezt a szegmensét.A játékosok kreatív, mozgásos, kommunikációs képességeit fejleszti és segít készségekké formálni azokat.A játékhoz tartozó szótár megkönnyíti a játék menetét, a szavak elemzésével értelmet nyernek a kifejezések, feladványok. Segíthet abban is, hogy magyarságunkkal, gyökereinkkel és történelmünkkel valóban élő kapcsolatot tudjunk tartani.Ez a játék a nagyobb korosztály számára ajánlott.

A társasjáték célja jobban megismerni és megérteni a székely nyelv logikáját, törvényszerűségét, működését.

Elsősorban a székely nyelv- és észjárás területén válhatunk jártassá ennek a játéknak a segítségével. Olyan világba nyerhetünk bepillantást, amely még mindig létező, virágzó, ezáltal is jobban megérthetjük a magyarságnak ezt a szegmensét.

A játékosok kreatív, mozgásos, kommunikációs képességeit fejleszti és segít készségekké formálni azokat.

A játékhoz tartozó szótár megkönnyíti a játék menetét, a szavak elemzésével értelmet nyernek a kifejezések, feladványok. Segíthet abban is, hogy magyarságunkkal, gyökereinkkel és történelmünkkel valóban élő kapcsolatot tudjunk tartani.

Ez a játék a nagyobb korosztály számára ajánlott.


A kosár tartalma
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát