(+40)746.686.696

Az összes termék / Áron csokornyakkendő #2

Áron csokornyakkendő #2

75.00 RON
(Csak rendelésre)

Unalmas a klasszikus? Vigyél egy kis játékosságot stílusodba a bajuszformájú nyakkendővel! Ha pedig az arcodon is ott ékeskedik a kackiás, akkor szinte kötelező kellék.A kézzel, fából készített csokornyakkendők lényegesen feldobják a textil nyakkendők unalmas világát. Roppant elegáns, felhelyezése pofonegyszerű, mérete pedig univerzális az állítható gumis pántnak köszönhetően. A ® Fesztnyitva Webbót fa csokornyakkendői egyediek, remekül keveredik bennük a klasszikus és modern stílus. Egészítsd ki ruhatárad egy stílusos kézzel készült fa csokornyakkendővel.

Unalmas a klasszikus? Vigyél egy kis játékosságot stílusodba a bajuszformájú nyakkendővel! Ha pedig az arcodon is ott ékeskedik a kackiás, akkor szinte kötelező kellék.

A kézzel, fából készített csokornyakkendők lényegesen feldobják a textil nyakkendők unalmas világát. Roppant elegáns, felhelyezése pofonegyszerű, mérete pedig univerzális az állítható gumis pántnak köszönhetően. A ® Fesztnyitva Webbót fa csokornyakkendői egyediek, remekül keveredik bennük a klasszikus és modern stílus. Egészítsd ki ruhatárad egy stílusos kézzel készült fa csokornyakkendővel.


A kosár tartalma
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát